Program


Divat&Te Újrakeretezve - Csalár Bence előadása

Divat&Te Újrakeretezve - Csalár Bence előadása

A jól átgondolt stílus az önismeret egyik origója.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: május 7. kedd, 19:00

Csalár Bence divatszakértő – és több divattal kapcsolatos könyv szerzője – előadásában illeszkedési pontokat kínál a divatban való eligazodáshoz, illetve rávilágít, hogy az ember milyen kommunikációt folytat a külvilág felé pusztán az öltözködésével. Tézise, hogy az, aki ruhákat vásárol, illetve egyszerűen reggelente felöltözik, azzal résztvevőjévé válik a divatiparnak; valamint fontosnak tartja annak megértését, hogy a ruha nem egy elkülönült vászondarab, hanem az ember második bőre – ezért fontosnak kell lennie a megfelelő darabok kiválasztásának, egymáshoz illesztésének, a belső értékek szerinti viselésnek.

Az előadó öniróniával, személyes és szakmai történeteivel szórakoztató formában tárja a közönség elé, hogy az öltözködés és a divat milyen segítséget adhat az életben való boldoguláshoz, miként lehet önkifejezési mód egy eszköze. A ruhák megváltoztathatják az ember hangulatát, reprezentálhatja, hogy miként gondolkozik a világról, hogy viselkedik a környezetével, illetve a saját testével.

Csalár Bence Divat&Te – Újrakeretezve című estje sok fontos, és az embereket befolyásoló tényezőre mutat rá a fenntarthatóság, önismeret, stílus és divat mentén, melyek alapjául az elmúlt években a BOOOK Kiadó gondozásában megjelent népszerű kötetei szolgálnak.

Időtartam: 100 perc szünet nélkül

Ajánlatunk


Molnár Ferenc vígjátéka egy furcsa szerelmi négyszög története ironikus, szívfacsaró mese.

„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad – alul semmi!”

Ajánló


Ebben a zajos, színes kavalkádban ellenállhatatlanul gabalyodnak a szerelmi szálak. Az igazi könnyed komédiának, a ragyogó, harsány színekben pompázó Ancona…

Dr. Csernus Imre önálló estjén a rá jellemző profizmussal és lényeglátással döbbent rá gondolkodásmódunk fricskáira, és állít fel bennünket említett…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!