Program


Duka Elemér & Gipsy Chamber Orchestra - vendég: Mága Zoltán
3

Duka Elemér & Gipsy Chamber Orchestra - vendég: Mága Zoltán

Klasszikus művek, filmzenék, izgalmas adaptációk, főszerepben a CSELLÓ!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: június 2. vasárnap, 15:00

Duka Elemér csellista Budapesten született egy több száz évre visszavezethető zenész család sarjaként. 12 éves korában felvételt nyert a Bartók Béla Konzervatóriumba, majd a Liszt Ferenc Zeneakadémián folytatta tanulmányait.

Több országos és nemzetközi csellóverseny győztese és dobogós helyezettje. Mága Zoltán szimfonikus zenekarában játszott 8 évig  szólamvezető csellistaként, amerikai turnéjuk alatt olyan helyeken lépett fel, mint a Lincoln Center vagy a Carnegie Hall. Több világhírű művésszel játszott már, pl. Martha Argerich, Zakhar Bron, Shlomo Mintz, Hosszú Legocky Géza. 

2017-ben alapította saját zenekarát, mely egyedülálló Magyarországon, mivel a cselló áll a zenekar élén. Missziójuk a klasszikus zene és a magyar tradicionális cigányzene fúziója, de előszeretettel játszanak saját darabokat és napjaink híres filmzenéit is. Több külföldi fesztiválon is felléptek már: római Chamber Music Fest, Split Summer Fest, Manchester Góbé Fest. 

A budapesti 5. kerületi Klasszikus Zenei Fesztivál művészeti vezetője.

Ajánlatunk


A népi kultúra értékeit több mint kétszáz esztendeje számon tartjuk. Ahhoz, hogy valóban megismerjük, nemzedékek fáradságos gyűjtő- és kutatómunkája volt szükséges. Közben pedig maga a népi kultúra is változott.

A West End-szupersztár, Bradley Jaden első önálló koncertkörútja egyik legfontosabb állomása Budapest lesz. Trieszt, New York és London után júniusban a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon ad egyedülálló koncertet. A világsztár számos színpadi musicalben szerepelt, jelenleg az egyik leghíresebb és legelismertebb brit zenés színházi előadó.

Ajánló


Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

VIII. Henrik az angol történelem talán egyik legkülönösebb szereplője, aki nemcsak szélsőséges tetteinek lenyomatát hagyta az utókorra, hanem hat házasságának…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!