Program


Fókuszban a koreográfusok: Timár Sándor és Molnár Péter

Fókuszban a koreográfusok: Timár Sándor és Molnár Péter

A Hagyományok Háza előadás-sorozatában a színpadi néptáncművészet kiemelkedő koreográfusait állítjuk fókuszpontba, ezen az estén Timár Sándor és Molnár Péter lesz.

 több

Jegytípusok


2 500 Ft - 4 200 Ft
3 jegytípus

Aktuális előadások



Fókuszban a koreográfusok: Timár Sándor és Molnár Péter
A Hagyományok Háza előadás-sorozatában a színpadi néptáncművészet kiemelkedő koreográfusait állítjuk fókuszpontba. Az est első részében egy ma már klasszikus, a színpadi tánctörténetben megkerülhetetlen alkotó emblematikus koreográfiái jelennek meg, amelyek az adott kor mindenféle társadalmi, kulturális vagy akár politikai befolyása ellenére is örökérvényűvé váltak. Az est második részében egy még aktívan alkotó koreográfus műveit mutatjuk be, reményeink szerint meggyőzően érzékeltetve ezáltal a színpadi néptáncművészet fejlődését, a törvényszerű hasonlóságokat és különbségeket, a jelen korunk diktálta új kérdéseket és az azokra adott aktuális válaszokat. A múlt és a jelen „megidézésében” a hivatásos táncegyüttesek mellett a legjobb amatőr együttesek is színpadra lépnek. A koreográfiák bemutatása után lehetőséget nyújtunk az alkotókkal való beszélgetésre.

Az előadás után lehetőség nyílik az alkotókkal való beszélgetésre.
A beszélgetés moderátora: Sándor Ildikó
Sorozatszerkesztő: Szögi Csaba

Az előadás időtartama: ~ 2 x 50 perc

Ajánló


Fellegi Anna - ének Budapesti Akadémiai Kórustrásaság (karigazgató: Balassa Ildikó) ARLtistic Dance Company (koreográfus: Albert Réka Lilla) Budafoki Dohnányi Zenekar…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!