Program


Helló, Nyár! - Gálaműsor
10

Helló, Nyár! - Gálaműsor

A Helló, nyár! gálaműsor keretében legsikeresebb előadásainkból láthatnak részleteket. Közösen áll színpadra a Roxínház társulata és a Roxínház Tanoda fiataljai, a legkisebbtől a legnagyobbig.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: június 8. szombat, 19:00

Helló, nyár!
A Roxínház és a Roxínház Tanoda gálaműsora 2024
Válogatás legsikeresebb előadásainkból
A műsor hossza kb. 90 perc.
4 éves kortól ajánljuk.

Helló, nyár! gálaműsor gazdag kínálatával igazi nyár köszöntő program.
Az est folyamán legsikeresebb előadásainkból láthatnak részleteket, és vissza repülhetünk a 70-es - 80-as évekbe is a slágerek szárnyán.

A ROXÍNHÁZ zenés előadásaival 24 éve színesíti Kaposvár és a Dél-Dunántúl régió kulturális palettáját. Színházi előadásaink mellett mi működtetjük a régió legnagyobb, fiatalokat felkaroló színházi műhelyét is.
A ROXÍNHÁZ TANODÁBAN 5-18 éves fiatalok sajátítják el a zenés színház alapjait.

Helló, nyár! válogatás műsorunkban közösen áll színpadra a felnőtt társulat az utánpótlás tagokkal, azaz a Roxínház a Roxínház Tanodával.
Az előadást a Roxínház közel 20 fős tánckara színesíti, ezzel is emelve a műsor nyújtotta élményt.

Ajánlatunk


A világhírű 100 Tagú Cigányzenekar klasszikus szimfonikus zenekarként működő együttes, a világon egyedülálló zenei formáció. A társulat hagyományápoló művészeti tevékenysége felbecsülhetetlen érték, nincs párja a világon. Komolyzenei – többek között Liszt, Bartók, Kodály, Hubay, Erkel, Brahms, Csajkovszkij, Sarasate, Strauss – művek mellett tradicionális magyar cigánymuzsikát és népdalt is játszanak.

Dee Dee Bridgewater hatodik évtizede van a pályán, és bár elmondása szerint sok munkát fordított rá, hogy megtalálja önmagát, immár kétség sem fér hozzá, hogy a jazzvilág intézményként tekint rá.

Ajánló


Ebben a zajos, színes kavalkádban ellenállhatatlanul gabalyodnak a szerelmi szálak. Az igazi könnyed komédiának, a ragyogó, harsány színekben pompázó Ancona…

A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Zerkovitz Béla, a pesti kuplé édesapja: benne ismert magára, általa ébredt öntudatra Budapest népe. Dalaiban lelt formát por, bűz, német…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!