Program


Kabóca Bábszínház - Ül, áll, fekszik - babaszínházi e.a. - Papa, mama, gyerekek cs.n.

Kabóca Bábszínház - Ül, áll, fekszik - babaszínházi e.a. - Papa, mama, gyerekek cs.n.

Góbi Rita táncművész, koreográfus mozdulatokra és gesztusokra épülő játékos előadása saját magunk és környezetünk felfedezéséről a legkisebbeknek, Fekete Ágnes bábművész előadásában.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. március 8. vasárnap, 10:00

Ül, áll, fekszik
babaszínházi előadás

Műsoridő: 25p

Leül, feláll, körbenéz, jobbra szalad, balra ugrik, játszik, felfedez. Keres. Talál? Mit rejthet a színes doboz? Kincseket vagy kacatokat? Mindennapi tárgyakat? Mit kezdjünk a cipővel és a tűzzel vagy a vízzel? Mit csináljunk ha elakadunk, ha a saját kezünkbe gabajodunk? Ha a lábunk hátra felé halad, ha a fejünk magától bólogat? Próbáljuk meg felfedezni! Ha erre ennyi, akkor arra mennyi? Hány ujjam van? Ez a térdem? Ha erre ugrok, oda érek? Ez mind én vagyok és nem más? Milyen egyforma minden és mégis mennyire más! Góbi Rita táncművész, koreográfus mozdulatokra és gesztusokra épülő játékos előadása saját magunk és környezetünk felfedezéséről a legkisebbeknek, Fekete Ágnes bábművész előadásában.

Ajánlatunk


“Mert van a Stradivari és egy átlagos hegedű, A Stradivari Stradivari, a másik meg középszerű! És én hazudhatnék neked tovább, de nem teszem! Te nem középszerű vagy, hanem tehetségtelen.

Ajánló


A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű…

A tengerparti szálló valójában családi villa, aminek tulajdonosával meghitt viszonyba keveredik. Egy szép napon a rendező felesége elhatározza, hogy meglátogatja…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!