Program


Kovács Kati Jubileumi Nagykoncert

Kovács Kati Jubileumi Nagykoncert

Nem gondolnánk, hogy Kovács Kati koncertjei elé lehet még írni egyáltalán olyat, amit még nem írtak le róla. Lehet-e olyat írni, ami még jobban felkelti a nagyérdemű érdeklődését iránta?
Nem.
Elég csak közzétenni, hogy Kovács Kati koncert ekkor és ekkor, itt és itt.  több

Jegytípusok


12 990 Ft - 16 990 Ft
4 jegytípus

Aktuális előadások



Ez a név bárhol, bármikor „eladja” magát, mozdulnak a helyi-, az országban máshol-, vagy külföldön élő rajongók, hogy ott legyenek ezeken a koncerteken, megélve egy olyan több generációs közösségi élményt, amit csak ő tud úgy és odavarázsolni.
És ő minden egyes alkalommal külön - külön készül ezekre a varázslatokra.
Elsőként érkezik a helyszínre - új ruhákkal, új cipőkkel, új ötletekkel áll elő és alig eszik, alig iszik, mert ennyi évnyi rutin után is izgul – és utoljára távozik, mert azokat, akik érte jöttek el, ki kell „szolgálni”. Nem csak a színpadról, hanem azon kívül is: pár kedves szó, aláírás, közös fotó.
Most, hogy immár a második jubileumi turnéját szervezhetjük – a számokat most hagyjuk, úgyis mindenki tudja, de egy hölgy esetében elegánsan mellőzhető - két érzés dúl bennünk.
Az egyik az az ámulaté, hogy mekkora energiával, eleganciával és hanggal és nem utolsósorban humorral áll – a színvonalból semmit nem engedve - évtizedek óta a színpadon.
A másik a megtiszteltetés.
Megtiszteltetés, hogy részesei lehetünk ennek az ünnepnek.
Tiszteljék és ünnepeljék Önök is!

Ajánló


Lucas Debargue minden kétséget kizáróan napjaink zongoraművészetének egyik legfényesebb csillaga, akinek hihetetlen tehetsége, művészi látásmódja és alkotói szabadsága lenyűgözte a…

A mai magyar könnyűzene egyik legnépszerűbb zenekara a kezdetektől fogva nagy hangsúlyt fektet az értékközvetítésre és a megújulásra, és arra,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!