Program


LA VOCE VITA

LA VOCE VITA

Szekeres Adrien és László Boldizsár szimfonikus dal-estje

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: május 10. péntek, 19:00

Szekeres Adrien és László Boldizsár 2024-ben egy vadonat új koncertanyaggal áll a nagyközönség elé La Voce Vita címmel, amelyhez zenekarunk kínálja a szimfonikus keretet. Mindkét énekes egyaránt jártas a könnyű- és a komolyzenében, így műsoruk mindkét műfaj kedvelői számára felejthetetlen estét kínál. Az Erkel Színházban egy estén megszólalnak a múlt század legnagyobb duettjei Puccinitől Bocellin át Freddie Mercury-ig.

A dalok eredeti hangszerelésben, a két énekes előadásában, Hollerung Gábor Liszt Ferenc-díjas  és Prima Primissima Közönségdíjas karmester zenei irányításával, Magyarországon egyedülálló hangzásban szólalnak meg.

Ajánlatunk


Evita egy fogalom. Evita a nő - kultikus imádat és totális elutasítás között. Evita a megértett és eltaszított. Evita az imádott és az üldözött. Evita az ember.

Tizenkét embernek kell döntenie egy ember sorsáról: bűnös vagy nem bűnös. De hogyan hozhat egyhangú döntést, hogyan találhatja meg a közös nevezőt egy teljesen különböző emberekből álló társaság, akik még a szavak jelentésében sem tudnak megegyezni egymással?

Ajánló


Szörényi Levente – Bródy János / Gyöngyösi Levente ISTVÁN, A KIRÁLY A rockopera szimfonikus operaváltozata két részben, magyar nyelven, magyar…

Az Anyatigrisek című előadás tabuk nélkül, rengeteg humorral mutatja meg, hogy valójában mit is jelent szülőnek lenni. Nem számít, hogy…

Az immár 33. alkalommal megrendezésre kerülő tavaszünnep a római hagyományokat felidézve kínál háromnapos feledhetetlen szórakozást a látogatók széles rétegeinek.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!