Program


LAJTHA FESZTIVÁL - Lajtha 9-10.vonósnégyese és zongoraquartetje
2

LAJTHA FESZTIVÁL - Lajtha 9-10.vonósnégyese és zongoraquartetje

Lajtha 9-10.vonósnégyese és zongoraquartetje
Közreműködik: Korossy Quartet és a Notos Quartett
A fesztivál egyik kiemelt koncertjén két kvartett szólaltatja meg Lajtha műveit.

Jegytípusok


8 000 Ft
Érkezési sorrend

Aktuális előadások



Korossy Quartet
A Korossy Quartettet a magyar kamarazenei színtér egyik legfrissebb és legígéretesebb formációja. Nem titkolt szándékuk, hogy továbbvigyék a magyarországi vonósnégyes-hagyományt. Az együttes jelenlegi tagjai: Korossy-Khayll Csongor, Osztrosits Éva, Kurgyis András és Devich Gergely.

Lajtha László: IX. és X. vonósnégyes, Op. 57 és 58.

Notos Quartett
Az ünnepelt németországi kvartett kifinomult kamarajátékáért és repertoáruk érzékenységéért kapott széleskörű elismerést, legújabb lemezük a Sony kiadásában jelent meg. Kortárs zeneszerzők műveit és a múlt század nagyjait ‒ köztük Lajtha zongoranégyesét  ‒ játsszák a nemzetközi porondon.

Lajtha Fesztivál
Komoly- és népzenei koncertek, filmkülönlegességek és családi programok várják a közönséget szeptember 6-8. között a magyar géniusz emlékének szentelt Lajtha Házban. A programkínálat gazdagsága és minősége tükrözi Lajtha László felbecsülhetetlen hagyatékát, korunk kiváló zenészeivel, huszonegyedik századi környezetben.

Támogató: Nemzeti Kulturális Alap.

Ajánló


Kökény Attila és Rakonczai Viktor 2022-ben újra "egymásra találtak" és elhatározták, hogy közös munkába kezdenek, melynek első nyilvános előadása Debrecenben…

VIII. Henrik az angol történelem talán egyik legkülönösebb szereplője, aki nemcsak szélsőséges tetteinek lenyomatát hagyta az utókorra, hanem hat házasságának…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!