Program


NaPesti Vigadó séta

NaPesti Vigadó séta

Fedezze fel a Napforduló varázslatát egy különleges épülettörténeti séta során!
Csatlakozzon hozzánk egy felejthetetlen éjszakai kalandra!

Jegytípusok


2 900 Ft
Pesti Vigadó

Aktuális előadások



Lépjen be a varázslat világába és fedezze fel a Pesti Vigadót egy különleges Napfordulós séta során! Ezen az éjszakán a múlt és a jelen összeolvad, és a Tündérpalota falai életre kelnek, elmesélve a történeteiket a kíváncsi látogatóknak. Az álmok és a valóság határai elmosódnak, és így Ön is részese lehet a varázslatos tündérmesék világának, ahol a bátorság, a kaland és a szeretet mindennapos! Ismerje meg Tündérszép Ilona és Árgyélus királyfi csodálatos történetét, mely minden korosztály számára elhozza a klasszikus magyar mesék varázs világát.

Tapasztalt idegenvezetőnk mesél az épület rejtélyes történetéről és az évszázadok alatt itt megfordulók életéről. Élvezze a város és az épület különleges éjszakai hangulatát, ahogy a történelmi épületek kivilágítva állnak az égbolt alatt, és így, mint a mesékben végül a fény mégiscsak legyőzi a sötétséget!

Szervező: Pesti Vigadó Nonprofit Kft.

Ajánló


A modern világ zaja, káosza és állandó sietsége közepette egyre nehezebb mélyebb aspektusainkkal való igaz kapcsolódásra találni, és a béke,…

Ismerkedj testközelből Balatonalmádi menő villáival, nyaralóival és a másfélszázados fürdőhely kevésbé ismert tárgyi emlékeivel!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!