Program


CSILLAGTÚRÁK KECSKEMÉTEN

CSILLAGTÚRÁK KECSKEMÉTEN

„Sárkány paripán vágtattam…”
Kalandozás drámajátékokkal, versekkel, dalokkal és kézműves játékokkal Kecskemét jeles helyszínein.

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

CSILLAGTÚRÁK KECSKEMÉTEN

7-10 éveseknek
Helyszíne: HA Ifjúsági Otthon

Túráink során Weöres Sándor Kodály Zoltán által megzenésített versei, játékos formában adnak útravalót minden napunkhoz.  A főtéren kincskereső játékot játszunk.
Kedves dalaink szólalnak meg a Hangszergyűjtemény foglalkozásán. Piaci sétát teszünk – nap érlelte gyümölcsöket kóstolunk. Sárkányhajózunk a Szabadidő Köz-pontban, az animációs filmek készítésével ismerkedünk a Kecskemétfilm stúdiójá-ban.
Versekkel játsszunk, rímeket faragunk, sárkányt készítünk újrahasznosított anyagokból. Kedves verseink versfára kerülnek, hogy másoknak is örömet szerezzünk velük.  A tábor zárásakor kalandozásainkat, élményeinket verssel és játékkal bemutatjuk be a szülőknek.

Szakmai vezető: Patkósné Hrutka Valéria tanító, drámajáték vezető
Információ: Józsa Katalin
 

Ajánlatunk


Dee Dee Bridgewater hatodik évtizede van a pályán, és bár elmondása szerint sok munkát fordított rá, hogy megtalálja önmagát, immár kétség sem fér hozzá, hogy a jazzvilág intézményként tekint rá.

A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Nem gondolnánk, hogy Kovács Kati koncertjei elé lehet még írni egyáltalán olyat, amit még nem írtak le róla. Lehet-e olyat írni, ami még jobban felkelti a nagyérdemű érdeklődését iránta? Nem. Elég csak közzétenni, hogy Kovács Kati koncert ekkor és ekkor, itt és itt.

Ajánló


A Lóvátett lovagok Shakespeare legjátékosabb komédiája. Naná, hogy több mint 246 szójátékot tartalmaz – ott van mindjárt a címe!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!