Program


Újcirkusz - Circa (AUS): Humans 2.0
9

Újcirkusz - Circa (AUS): Humans 2.0

„A Humans 2.0 (…) az a típusú előadás, amelynek az elején az ember tátva felejti a száját, majd a végén egy megkönnyebbült, csodálattal teli sóhajjal becsukja.”

Jegytípusok


5 900 Ft
Teljes árú jegy

Aktuális előadások




Yaron Lifschitz és a Circa Ensemble alkotása

Megtalálhatjuk-e valaha a tökéletes egyensúlyt, vagy az állandó változáshoz való alkalmazkodás az egyetlen út? Feljön a színpadi fény, megjelenik tíz test. Egy röpke pillanatig harmóniában mozognak, majd kanyargós transzba merülnek. Tornyok épülnek fel és bomlanak le, testek szelik a levegőt, földet érnek, a fizika törvényei megkérdőjeleződnek; a néző megborzong: félelmetes és csodálatos embernek lenni.

A Circa nemzetközileg elismert Humans – amit 2018-ban mi is bemutattunk! - című előadásának következő fejezete szorosan egymásba fonódó testek koreográfiája, amely Ori Lichtik (akinek a nevét a kortárstánc kedvelők Sharon Eyal kapcsán már jól ismerik) zeneszerző zenéjére lüktet. A cirkuszi látnok, Yaron Lifschitz által létrehozott Humans 2.0 intim, eredeti és mélyen elkötelezett az emberi lét kihívásainak megmutatása iránt.

A Circa a világ egyik vezető cirkuszi előadói társulata. 2004 óta az ausztráliai Brisbane-ből indulva a társulat bejárta a világot - több mint 45 országban több mint 2 millió ember előtt lépett fel. A Circa műveit hat kontinensen álló ovációval, lelkes kritikákkal és teltházakkal fogadták. A Circa már ötödszörre a Házban!

Stáblista
Rendező: Yaron Lifschitz
Eredeti zene: Ori Lichtik
Világítástervező: Paul Jackson
Jelmeztervező: Libby McDonnell
Technikai vezető: Jason Organ
Nemzetközi képviselet: Wolfgang Hoffmann / Aurora Nova Worldwide booking & koordináció
Yaron Lifschitz / Circa Új alkotások és nagy álmok

Támogatók
A Circa köszöni az ausztrál kormány támogatását a Creative Australia, a legfőbb művészeti befektetési és tanácsadó szerve, valamint a Queenslandi kormány támogatását az Arts Queensland révén. A Humans 2.0 a Mondavi Center, UC Davis megbízásából készült.

Ajánló


„Sárkány paripán vágtattam…” Kalandozás drámajátékokkal, versekkel, dalokkal és kézműves játékokkal Kecskemét jeles helyszínein.

Vujity Tvrtko új estje rengeteg kalanddal, hatalmas optimizmussal és motivációval, valamint a legyőzhetetlenség erejével. Egy világgá ment riporter elképesztő élete…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!